¿kuantos sois?

sábado, 10 de abril de 2010

La veritable historia de Popeye el marino

Tots coneixem a Popeye el marino en la majoria de les seves aparicions, Popeye és caracteritzat com un mariner independent amb una peculiar forma de parlar, músculs dels avantbraços super desenvolupats i una pipa de canya de blat de moro en la seva boca. Té el cabell vermell i una mandíbula molt grossa .Generalment és dibuixat amb el seu ull esquerre de color blau mai s'ha revelat com va perdre el dret a part sempre va menjant espinacs com un desesperat.

Els seus origents però van ser molt diferents la primera aparició de Popeye va ser el 17 gener 1929 com un personatge secundari de la tira còmica de Segar Thimble Theater, la qual era publicada des de 1919 i protagonitzada per Olivia Olivera, el seu germà Castor Olivera i el nòvio d'ella Ham Gravy. Popeye va ser contractat originalment per Castor i Ham per pilotar el vaixell que els ajudaria a caçar una gallina màgica. Setmanes després, mentre viatjaven de tornada, Popeye rep un tret, però la gallina li atorga força sobrehumana com a resposta a les seves cures.

Despres va guanyar protagonisme i van modificar el comic fins al nostre temps.
En definitiva Popeye es la personificaciò del pripcep blau , que salva a la seva xicota i guanyant als dolents mentre es possa cec de espinacs.

¿ Pot passar en la vida real ?¿ De debo la dona es tant debil?¿ Es pot malinterpetar que Popeye s'empassi tants espinacs?¿ Podriem dir que es un adicte d' aquestos?

1 comentario:

  1. ireneee!!!!!
    jejej ma molat mool la historiia del popeye :)
    res qe el blog esta super guapo!!!
    felisitaats!!!
    per cert no fa falta qe em vinguis a veure a les competicions jiji qina vergoña :P
    petonetts!!!!

    ResponderEliminar